Godt Nytår!

Kære medlemmer

Tak for endnu en begivenhedsrig sæson med masser af gode oplevelser på banerne og i klubberne. 

Hovedbestyrelsen holder møde med repræsentanter for DIF i starten af det nye år, hvor vi selvfølgelig vil forsøge at overbevise dem om, at frisbeesporten er berettiget til optagelse.I den forbindelse vil vores medlemstal helt sikkert blive efterspurgt, så derfor en opfordring til klubberne om at få indberettet medlemstallene for 2023 hurtigst muligt i det nye år. Klubberne modtager særskilt mail herom.

Datoen for det årlige repræsentantskabsmøde er fastlagt, og det foregår søndag d. 3. marts 2024, så sæt kryds i kalenderen. Mødet vil igen være et online-møde, hvor vi starter i fællesskab, hvorefter specialudvalgene tager over. Den officielle indkaldelse kommer i løbet af januar. 

Godt nytår!

Hovedbestyrelsen

formand-hovedbestyrelsen@dfsu.dk