Værktøjskasse

På denne side finder du værktøjer til din klub. Vi modtager meget gerne gode erfaringer, råd og værktøjer som kan tjene andre klubber som inspiration. Har du nogle erfaringer som du mener kan komme andre til gode, bedes du skrive til info@DFSU.dk.

  • Trænermateriale
    DFSU Ultimate har udarbejdet et træningskompendium målrettet ultimate i gymnasiet, men som kan bruges til undervisning og træning på alle niveauer. Også ude i klubberne. Se mere på “Ultimate i Gymnasiet”-siden her. På siden finder du blandt andet en øvelsesbank med videoinstruktion af forskellige øvelser og kast til ultimate.
  • Standardvedtægter
    Skal du starte en ny klub og har du brug for en skabelon til klubbens vedtægter? Så kan du finde inspiration i vores udkast til standardvedtægter her.

Ultimate er en sport uden dommere, og derfor kan det være vigtigt at være opdateret på de håndtegn som bruges når sporten skal dømmes af spillerne selv. Se alle Ultimate Håndtegn her.

Danmarks idrætsforbundt (DIF) har udarbejdet et dokument med gode råd til, ledelse og organisering, rekruttering og fastholdelse, samt synliggørelse og anerkendelse. Dokumentet finder du forneden. Lideledes finder du et dokument til gode råd til hvordan du kan håndtere din klub på sociale medier

DIFs værktøjskasse PDF

Din klub på de sociale medier PDF