Udvalg og frivillige

DM Udvalg

DM udvalget varetager administrationen rundt om DM stævnerne. Udvalget står for kontakten med klubber omkring afholdelse af stævner, tilmeldinger, kampprogram, pokaler og medaljer. Vil man meldes ind i DM udvalget, bedes man skrive til info@dfsu.dk.

EUCS Udvalg

European Ultimate Club Season (EUCS) administreres af the European Ultimate Federation (EUF). Udvalgets opgaver er at varetage de nationale opgaver, såsom godkendelse af hold og klubber, der har meldt sig til EUCS. Hvis en klub vil godkendes til EUCS eller lignende, skal de have en repræsentant i udvalget. Og de skal deltage ved DM i den pågældende række de stiller op i. Vil man meldes ind i EUCS udvalget, bedes man skrive til info@dfsu.dk.

Ungdomskoordinator

Ungdomskoordinatorens rolle er at skabe et samlingspunkt og fællesskab for U17, U20 og U24 spillere på tværs af landet. En af de primære opgaver for koordinatoren er at holde en proces kørende med et par træningssamlinger og en udenlandsturnering om året. Ungdomslandshold vil også blive udtaget ud fra truppen, der deltager ved træningssamlinger og lignende. 

Ungdomskoordinatoren kan kontaktes via email på: ungdom-ultimate@dfsu.dk