En Gymnasie-koordinator søges – Ultimate

DFSU-Ultimate søger en frivillig sjæl til at tage samspillet mellem Gymnasie DM og DFSU til et nyt niveau.

Danmarks største ultimate event afholdes hvert år af Gymnasieskolernes Idrætsforening (GI), og DFSU har indtil videre været ude af stand til at inkludere gymnasieeleverne og deres gymnasiehold i den danske ultimate scene.
Det seneste års tid har DFSU lavet nogle tiltag, der har haft hensigten at åbne vores ultimatesamfund til præcis denne (og lignende) gruppe(r) af spillere (indendørs-mix, udendørs 5v5, etc.).

Vi søger nu en der har mod på at tage teten på gymnasie ultimate og skabe en glidende overgang fra Gymnasie DM til DFSU.
Den nye Gymnasie-koordinator kommer til at have meget frie tøjler ift. hvad der skal ske, men tanker vi allerede har gjort os i DFSU er, at skabe en form for mini-sæson omkring Gymnasie DM i september, med ungdomsturneringer og/eller camps.
Gymnasie-koordinatoren kommer også til at stå for kontakten med GI’s kontaktperson samt gymnasierne rundt omkring i landet.
Første skridt vil være at sætte et møde op med GI’s kontaktperson her i foråret, for at få et overblik over hvad der kan lade sig gøre.

Vi håber på at den frivillige sjæl vil være med til at udvikle gymnasiescenen over flere år, men selv et enkelt forløb vil være eftertragtet, for at få rollen skudt i gang.

En god kandidat til rollen vil være:
– Proaktiv
– Koordineringsminded
– God til at kommunikere (på dansk)
– Systematisk og organiseret
– Selvstændig

Vi forventer at koordinatorrollen:
– Opdaterer bestyrelsen op til hvert bestyrelsesmøde
– Er aktiv på e-mails og svarer indenfor rimelig tid på henvendelser
– Dokumenterer de tiltag der bliver lavet
– Aktivt finder og gør brug af frivillige til at udføre praktiske opgaver
– Opdaterer SoMe platforme med relevant information

Stillingen er ulønnet og frivillig, men DFSU tilbyder forskellige godtgørelser for arbejdet der udføres. Det skal forventes at et forløb varer ca. 1 år, med hovedarbejdsbyrden liggende i månederne omkring Gymnasie DM i september.

Deadline for at ansøge til stillingen er d. 31. marts 2024, og kandidaterne vil få besked i ugerne kort efter. Man kan godt være flere til at besætte stillingen, men det efterstræbes at der er én hovedansvarlig kontaktperson.

Ansøgninger bedes sendes til bestyrelse-ultimate@dfsu.dk

Har man spørgsmål til stillingen, er man altid velkommen til at skrive til formand-ultimate@dfsu.dk, eller tage fat i DFSU-Us formand på anden måde.